در مورد این وبلاگ بارها این سوال از من پرسیده شد که " با وجود این همه وبلاگ فرنگی ، چرا به زبان انگلیسی ؟ " . جواب من هم همیشه این بوده است که " اولآ تعداد فارسی زبانانی که به انگلیسی تسلط دارند بسیار بیشتر از انگلیسی زبانانی است که به فارسی تسلط دارند ! دوم ، نوشتن مطلب در مورد کامیپوتر و امنیت شبکه به زبان فارسی ، برای من یکی مشکل است چون در یک جمله 10 کلمه ایی عملآ 6 کلمه آن فارسی نویسی شده اصطلاحات انگلیسی هستند. خوب پس این چه کاری است ؟! " .
دلیل دوم ، سعی در انتقال برخی از تجربیات کاری چند سال اخیر به خوانندگان است . حداقل در این یک مورد میتوانم با اطمینان خاطر بگویم که سایت ، وبلاگ یا منبع تخصصی در خصوص مباحثی مانند Penetration-test ، Assessment ، Audit ،پیاده سازی و راهبری راهکارهای امنیتی خاص و یا مباحث پیشرفته (فنی) در زمینه امنیت اطلاعات به زبان فارسی نداریم . در موارد بسیار بسیار محدودی که به آنها برخورده ام هم ، مطالب عینآ ترجمه منابع فرنگی بوده اند . با توجه به فرهنگ و قوانین و جو خاص !!! موجود در ایران ، بسیاری از این مطالب ، هرچند که گویا باشند یا به خوبی ترجمه و تحلیل شوند ، در این مملکت و بازار کار آن کاربردی ندارند و چه بسا نتیجه معکوس هم میدهند ! پس خلآ مطالب وطنی در این زمینه به شدت احساس میشود .
سلام حید جان
ReplyDeleteبنظرم خیلی فکر خوبیه
هر چند محتوای انگلیسی به نظر من بهتره
دوم اینکه وقتی من اون جزوه تست نفوذ پذیری شما رو دیدم فکر کردم چقدر عالی بود اگه یه هند بوک در مورد تست نفوذ پذیری با جزئیات بیشتر تیترهایی که تو اون اسلاید بود رو ایجاد کنی.
منم آمادم اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم.
سلام
ReplyDeleteبه نظر من این سه تا پست رو فارسیشو بزاری عالیه:
1)Citrix , Terminal-Service and some dirty tricks for owning end-users
2)Automated Penetration-Testing Frameworks...
3)Web-applicatoin Vulnerability Scanners War